> Termékek   > Szerződéstől való elállás feltétele

  Nyomtatás       

Ország:

Japán

Szerződéstől való elállás feltétele

A leírtak csak végfelhasználókra vonatkoznak, nem érvényesek ipari vásárlókra vagy kereskedőkre.

Szerződéstől való elállás joga

A szerződéstől való elállás két héten belül lehetséges indoklás nélkül szöveges formában (pl.: levél, fax, e-mail) vagy az áru visszaküldésével.
A határidő ezen írott szöveg kézhezvételétől számítva kezdődik. A határidő betartásához elegendő a szerződés visszavonás vagy az áru időben történő postázása.
A szerződés visszavonás a vásárló országában található telephelyhez intézendő (lásd: Kontakt).

 

Szerződéstől való elállás következményei

Érvényes visszavonás esetén, mindkét fél részéről nyújtott szolgáltatás és adott esetben az abból keletkező haszon (pl.: kamat) vissza szolgáltatandó. Ha a vásárló a kapott szolgáltatást nem, vagy csak részben tudja visszaszolgáltatni, illetve csak egy megrontott állapotban, adott esetben köteleznünk kell a vásárlót az ellenérték megtérítésére. Csomagküldésre alkalmas áruk cégünk felelősségére visszaküldendők. Csomagküldésre nem alkalmas áruk elhozatalra kerülnek.  Pénzvisszatérítésre vonatkozó kötelezettségek 30 napon belül teljesítendők. A határidő a vásárló számára a szerződés visszavonás vagy az áru postázásával kezdődik, az eladó számára a szerződés visszavonás vagy a visszaküldött áru kézhezvételével.

 

© TUNZE Aquarientechnik GmbH